Kairos gyorstalpaló

Egyszerűen, könnyedén

Mi is a Kairos lényege?

A cég egy új, titkosított adatbiztonsági technológiával jött ki 2014-ben a piacra. Lényege, hogy magánszemélyek számítógépeinek szabad tárhelyét veszi igénybe világméretű szerverének összeállítására, hogy ezeken a tárhelyeken tárolja nagyvállalati ügyfeleinek titkosított töredékfájl darabjait, azaz porlasztottan apró darabokban.

Az esetleges adatlopás az egyedi titkosításnak és a fent említett technológiának köszönhetően, jelenlegi ismereteink alapján feltörhetetlen. Mivel ez a technológiai eljárás monopolhelyzetet is teremt a cég számára, így kedvező tárhelybérleti díjakat tud kifizetni bérbeadóinak. 

A Kairos nem kis víziója, hogy idővel a föld minden második gépét rendszerbe kösse, hogy még több technológiai szolgáltatással tudjon érvényesülni az adatvédelmi piacon. 

Ennek elérésére nem az alapkoncepciót választották, azaz hirdetés útján bérbeadókat szerezni szerte a nagyvilágból, hanem Kasynets Otokar javaslatára Multi Level Marketing kereskedelmi formát alkalmazzák, azaz minden egyes bérbeadó ösztönözve van arra, hogy újabb és újabb embereknek kínálja a bérbeadási lehetőséget. Ez az MLM kereskedelmi forma már az első évben meglepően jól teljesített, így további dinamikus fejlődés várható.

Hol itt a probléma?

A probléma annyiban merül ki, hogy van az informatikus szakemberek azon része, akik azt mondják ezt a technológiát nem lehet kivitelezni, főleg nem ilyen kedvező bérleti díjakkal, ergo az egész struktúrát piramisjátéknak állítják be, míg vannak az informatikai szakemberek azon része, akik nap, mint nap tapasztalják, monitorozzák mit csinál maga a rendszer, s ennek tudatában ódákat zengenek róla. Míg előbbiek kívülről osszák meg kritikus hangvételüket, addig a Kairosban ténykedők belülről tesztelik, s formálnak véleményt.
Ezen kívül vannak az informatikához kevésbé értők (ők vannak többségben), akik vagy kívülről vagy épp belülről figyelik, tesztelik a rendszert.

Egy biztos, az idő majd mindent eldönt! Az IT piac folyamatosan változik, így felelőtlenség lenne bármit is kijelenteni. Addig marad az egyszerű eldöntendő válasz lehetősége:

  1. IGEN, csatlakozom és megtapasztalom!
  2. NEM, köszönöm nem kérek belőle!

Mik a lehetőségek?

A Kairos víziói nagyratörőek, ezért aki ingyenesen csatlakozik, részese lehet ennek a hihetetlennek tűnő vállalkozásnak. Hogyan?

  • Bérbeadja számítógépének szabad tárhelyét kauciós megfizetés mellett és havonta bérleti díjat kap a cégtől az alábbi táblázat alapján:
    12645188_1065770150128936_5110839082097254174_n.jpg
  • Ajánlja ismerőseinek épp úgy, mint egy jó fodrászt vagy egy jó filmet, s ezért a közvetlen önhöz csatlakozók kauciós díjából 15% ajánlói bónuszt kap, valamint az önhöz csatlakozók közvetlen tagok közvetlenjeitől is megkap 10% ajánlói bónuszt. Ebben a két mélységben összesen 25%-ot!
  • A harmadik lehetőség, hogy besegít a Kairosnak céljai mielőbbi elérésében és hálózatot épít, azaz MLM bónuszokra lesz jogosult a 3. mélységtől végtelen mélységig, ezáltal kedvező passzív jövedelemre tehet szert, viszonylag rövid időn belül.

Egyszerűnek tűnik, az is?

  • Mivel egy alig 1 éves adatbiztonsági startup cégről beszélünk, akik ráadásul tárhelybérbeadói értékesítés területén az MLM-et választották, folyamatos támadásnak vannak kitéve. Nyilván a közvélemény technológiai hátteret, stabil cégműködést, vállalti ügyfelek sokaságát kéri számon, ami értelemszerűen üzleti titok, s csak töredékinformációk szivárognak ki, amiket a szkeptikus oldal azonnal kifordít, míg az optimista oldal megnyugtató válasznak tudja be. Egy biztos, minden szempontból a cég második éve a vízválasztó!
  • Amennyiben azt vesszük alapul, hogy számítógépe és netes kapcsolata cirka 3,5 milliárd embernek van a földön (ennyi a potenciális tárhelybérbeadó jelölt) a Kairos nyugodt lehet, hisz az idő neki dolgozik.
  • Azt is érdemes tudni, hogy a tárhelybérbeadói ajánlás, azaz az értékesítésre ráültetett marketing terv az összes MLM rendszer közül a lehető legjobb és legkönnyebb kifizetést biztosítja, ezért várható lesz az elkövetkezendő időszakban, hogy az összes MLM rendszerben  ténykedő felső- és középvezetők (legyen az termék vagy szolgáltatás alapú) a konkurencia megjelenésével, a tagsága elszivárgásától tartva, éles támadásokat, fizetett, lejárató cikkeket fognak alkalmazni a Kairos adatvédelmi technológiája és maga az értékesítési forma ellen.
  • Maga a Kairos ötlete pofon egyszerű és nem is új keletű. Hasonló próbálkozások voltak és vannak, sőt konkurenciából az IT piacon számtalan van, ezért fontos tudni, hogy ennek az adatvédelmi eljárásnak is van egy fajta kifutási ideje. Az IT világ naponta változik, fejlődik, így az adatvédelem területén is elengedhetetlen a folyamatos megújulás. Hogy a Kairos tudja-e tartani a lépést, azt megint csak az idő dönti majd el...
  • A Kairos "Standard" csomagja arra lett kitalálva, hogy tesztelje, ismerje meg a cég szolgáltatását, ha nem bizonyosodott meg 100%-ig arról, hogy egy virágzó üzlet elején van, akkor 14 napos pénzvisszafizetési garanciával a kaució is minden további nélkül visszakérhető.
  • Ha önt és családtagjait a kaució megfizetése bizonytalanítja el, akkor számoljon utána, hogy ha a cég csak a befizetett kauciókra építené vállalkozását, az elmúlt 13,5 hónap alatt már rég fizetésképtelen lett volna. Meg kell értenie, hogy a cég kauciós bevétele az összbevételének mintegy 30%-a, minden más bevétel IT szolgáltatásokból tevődik össze.

Végezetül csak annyit tudok javasolni, mint "manager" szinten álló bérbeadó, hogy nincs senki, semmiről lekésve, ezért ha bizonytalan, kérje a Kairos Club tagjainak segítségét, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél több információval és tapasztalattal lássák el a hozzájuk csatlakozókat. A www.kairosclub.hu weboldalon már most is számtalan hasznos leírást talál, amit folyamatosan bővítünk akár itt a blogon, akár facebook oldalunkon vagy youtube csatornánkon. Ha önt érdekli a tárhelybérbeadás vagy az üzletépítés írjon az info@kairosclub.hu e-mail címre vagy regisztráljon be a főoldalon, s a Club segítő támogatásával építsük fel együtt Magyarország legnagyobb tárhelybérbeadó közösségét.

Ui.: Azt is fontos hozzátenni a fenti sorokhoz, hogy amennyiben napokig, hónapokig kivár a kínálkozó lehetőséggel, magában az értékesítési MLM rendszerben a regisztrálása sokkal hátrébb kerül, azaz mindazt, amit egyes tárhelybérbeadók már 3-5-7 hónapja tapasztalnak, ön annyival később fogja elsajátítani, mi több a karrier rendszerben is később éri el a kitűzött célját. Ha ön nem szeretné  a tárhelybérbeadást ajánlani, csak a bérbeadás foglalkoztatja, akkor sem érdemes sokáig várni, hiszen ezt a kedvező (táblázatban látható) bérleti díjakat is - garantáltan - most tudja kínálni a cég 12 hónapra! (ez a bérleti díj az IT piac alakulásától függően változhat.)

Több információra kíváncsi? Érdekli a bérleti díj kifizetése? A jövedelme utáni adózási kérdése? Vagy csak szimplán tovább tájékozódna, netán beszélgetni szeretne 3-5-7 hónapja a rendszerben lévő bérbeadókkal?

Írjon nekünk, adja meg elérhetőségét és akár én, akár Kairos Club tagjaink közül valaki felveszik önnel a kapcsolatot!

info@kairosclub.hu