A Kiszámoló felszámolása!

már Jack Ma is megmondta! ;)

A múltkori kiszamolo.hu blogoldalra reagálva (itt olvasható)  sok helyről visszakaptam, hogy senki sem cáfolja meg azokat a kérdéseket, amiket a szkeptikus urak feltesznek. Miért nem?

Természetesen hiába mondtam, hogy olyan korrekt a blogíró, hogy csak az általa szimpatikusnak vélt írásokat hagyja jóvá, így irányítva számára kedvezően a hozzászólások párbeszédeit, véleményeit! Nyilván az a célja, hogy minél több hozzászólás érkezzen, de kedvezően szelektálva, hogy így kerüljön fel a google kereső legelső találatára. S mi az eredménye? Mit olvas első kézből a keresőbe beíró érdeklődő? "Kairos: Már megint egy átverés!" Gratula, jól csinálod Öreg!

Nekem semmi problémám nincs azzal, ha valaki beleássa magát valamibe és ezt publikálja, de az már korántsem tisztességes, hogy mindezt megalapozatlan vádaskodással teszi! A vádaskodásra érkező véleménynyilvánítást meg egyszerűen nem teszi közzé! Ez a pénzügyi ember sok-sok embert téveszt meg folyamatosan! Csodálkozunk ezen? Amikor a legtöbb ember a médiából érkező híreket veszi etalonnak, s minden kényes bajára egyből a google keresőt használja? Sajnos ez van, az emberek a kifogásokat keresik, ahelyett hogy saját bőrükön tapasztalnának! Jah, az lehet hogy fájdalmas lesz? Hát ez az, ettől menekülnek a legtöbben, s bízzák rá magukat pont ilyen, magát pénzügyi tanácsadónak nevező humbuk emberkére, hogy mondja meg helyettük a tutit! Ő meg ezt meglovagolva meg is mondja (írja), csak éppen felületesen, javítgatva hibáit, s nem utolsó sorban rágalmazással egybekötve teszi mindezt!

No, ilyenkor szólal meg az ember igazságérzete, hogy nagyon nincs ez jól! Főleg úgy nincs, hogy folyamatosan mindenki a kiszamolo.hu oldalt küldözgeti elrettentő példának! Hatása természetesen van, hisz jó néhány embert elbizonytalanít, sőt a hozzászólások között olyat is olvasni, akinek pl. minden rendben muzsikált, de az oldal olvasása után rögtön visszakérte a kauciót! Olyan szempontból remek, hogy ez az illető legalább megspórolt egy felesleges tesztelést, azaz kiderült ez is működik! Mi is? Hát a 14 napos pénzvisszafizetési garancia! Pipa

Azt írtam múltkor, hogy az oldal szóra sem érdemes és nem is olvasom már egy jó ideje! Akkor miért is látogattam el erre az oldalra újra? Azt alább prezentálnám. A korábbi blogbejegyzésben írtam, hogy Kairosclub néven írt válaszomat a kedves blogíró nem hagyta jóvá, így az általa feltett kérdésekre megírt válaszaimat nem olvashatta el senki, közben meg folyamatosan azt hangsúlyozza többedmagával, hogy nincs aki választ adna kérdéseire.

Válasz minden esetben lenne, de nem kap jóváhagyást hölgyeim és uraim! Mivel Kairosclubként már múltkor sem tette közzé, most egy tetszetősen alpári "puhapöcs" nicknéven kezdtem meg leleplező akciómat. Nem is kellett sokat várakoznom, mert rögtön a 3. hozzászólásommal kiugrasztottam a nyulat a bokorból! Nézzük csak:

puhapocs_2.jpg

És a reakció 1 órával később, az írásom közlése nélkül!

puhapocs2_1.jpg

 A következő írás már egyből a spamba ment, ahogy írta...

puhapocs3.jpg

Azóta más nicknéven (Macska Jánosné) is próbáltam felkerülni az oldalra, de a blogírásom közben még jóváhagyásra vár.

puhapocs4_1.jpg

Összegezvén a dolgokat az "ál" pénzügyi tanácsadót ezennel lefüleltem. Az ilyen tanácsadóktól óvnék mindenkit, mert részlehajló, megalapozott információk hiányában félrevezető magatartást tanúsít!

Nálam sokkal okosabb, gazdagabb és befolyásosabb ember is megmondta már a frankót:
jack_ma.jpgJack Ma az alibaba.com alapítója (Ebay, Vatera ázsiai változata)

Jack Ma a világ legbefolyásosabb emberei közé tartozik. A Financial Times-nak adott interjúban a következőket nyilatkozta a zárkózott és hitetlen emberekről:

"Ők úgy gondolják, hiába való minden, mert ez is csak egy csapda.

  • Ha azt mondják nekik olcsó, akkor az már jó nem lehet.
  • Ha azt mondják nekik drága, akkor nem engedhetik meg maguknak.
  • Ha azt mondják nekik keressenek valami újat, akkor úgy gondolják nincs elég tapasztalatuk.
  • Ha azt mondják ez valami hagyományos, nekik az is túl kemény.
  • Ha azt mondják hogy van egy új üzletforma, nekik az is gyanús, egy újabb piramisjáték vagy valami hasonló?!

Adott egy tanács, valami új lehetőség, amit ki lehetne próbálni...aztán megfogalmazódik bennük valami közös: rákeresnek a google-n, megkérdeznek másokat, azonban egyaránt úgy gondolják, ők mindent jobban tudnak, de sosem lesznek elég merészek... A legtöbb embernek nem sikerül, mert félnek a kudarctól, ezért ők egész életükben csak várnak.... Te mire vársz?!"

www.kairosclub.hu